Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Akustik

En god akustik på kontoret påvirker arbejdsmiljøet positivt, og ofte skaber det en dejlig stemning på jobbet. Derfor er det en god idé at vælge akustiktilbehør, der tilgodeser medarbejdere og kunder. Vi har samlet 60 års erfaring i møbler til kontor.
Book et møde

God akustik på kontoret skaber et godt arbejdsmiljø

Støjniveauet på kontoret kan blive så tilpas højt, når der snakkes og skrives på tastaturerne i kontorlokalet, at støjgenerne påvirker arbejdsmiljøet negativt. Støjen kan blive så generende, at den enkelte medarbejder får daglige udfordringer og koncentrationsbesvær med arbejdsopgaverne.

Dårlig akustik på kontoret kan desuden medvirke til træthed og hovedpine, men kan nemt løses ved valg af billige akustikløsninger, der virker støjdæmpende på akustikken. Nogle af mulighederne er billige skærmvægge eller støjdæmpning af væggene.

Mange mindre kontorer mærker en markant forskel ved brugen af akustikplader eller gulvskærme. Selv små virksomheder med venteværelser vælger at købe akustikløsninger, der sikrer, at kunderne ikke lytter med i telefonsamtaler.

Mindre støj med afskærmning på kontoret

Køb af afskærmning eller billige flytbare skillevægge kan være en hurtig måde at opnå støjdæmpende akustik. Nogle gange kan akustikken mindskes ved brugen af en simpel skærmvæg eller en bordskærm. Der findes rigtig mange løsninger, der hjælper til bedre støjdæmpende akustik. Ofte findes akustikløsningerne i et flot design, for få penge eller på tilbud. Mange vælger akustikplader nedhængt fra loftet, som kan mindske unødige forstyrrelserne i arbejdsdagen.

En god rum-akustik i et kontorlokale er med til at skabe et dejligt arbejdsmiljø. Akustikmøbler minimerer støjen fra kollegaers telefonsamtaler og tastaturlyde. Vi bruger mange timer på jobbet, og støjdæmpende akustikløsninger skaber endnu mere effektive medarbejdere. Lydniveauet giver en endnu mere behagelig atmosfære på arbejdspladsen.