Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Telefonboks

En telefonbox er en god måde at få et stillerum på kontoret. Mange firmaer holder i dag til i store åbne kontorlokaler, hvor der efterspørges produkter som stillerum. Vi oplever en efterspørgsel på telefonboxe, hvor kunderne kan tale privat eller afholde møder. Vi fører produkter fra vores søsterselskab www.telefonboks.dk og kan derfor skaffe alle telefonbokse fra deres sortiment. På den måde kan du købe dine kontormøbler samlet hos os.
Book et møde

En arbejdsplads med plads til alle

Hvad mener I er gode arbejdsvilkår? Hos Møbler Til Kontor mener vi, at det er et miljø, hvor der er plads til at koncentrere sig, plads til alle og der er taget hensyn til, at alle arbejdsopgaver kan udføres hensigtsmæssigt.  

I dag arbejder mange ansatte i et storkontor. Det er et stort lokale, hvor alle de ansatte er samlet og derfor ikke arbejder opdelt med vægge mellem dem. Storkontoret kan have mange fordele. Fx kan det rent visuelt give udtryk for et samlet team, men rent funktionelt er det også smart, da det er hurtigt og nemt for den enkelte ansatte at hive fat i sin kollega. 

Storkontoret kommer dog også med sine ulemper. Det kan nemlig ikke undgås, at der opstår støj i et lokale, hvor flere ansatte arbejder sammen på samme tid. Det kan fx være, at der er en medarbejder, der skal foretage et telefonopkald, et par kollegaer, der skal diskutere en arbejdsopgave sammen eller generel kontorstøj, som en stol, der flyttes, et tastatur, der trykkes hårdt på eller lignende.  

Det er forskelligt fra person til person, hvor godt man trives på et storkontor. Nogle forbliver uforstyrrede i løbet af en hel arbejdsdag, men andre kan opleve det som en decideret psykisk belastning, hvis der er for meget støj omkring dem. 

Telefonboksens mange fordele

Selvom det ikke er alle, der har svært ved at trives på et storkontor, så tror vi, at alle i sidste ende vil drage fordel af en telefonboks. 

Telefonboksen er ikke bare til de, der har svært ved kontorstøj. Det er også et rum, hvor man kan foretage et privat telefonopkald, diskutere en arbejdsopgave med en kollega, eller hvor man går hen, hvis man skal have en privat samtale med en kollega.  

Derudover er mange af vores telefonbokse mobile, hvilket er smart, hvis I skal flytte rundt eller renovere en dag. Vi har telefonbokse i mange designs, så der vil helt sikkert være en telefonboks, der passer ind på jeres kontor.