Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Sorteringsskabe

Sorteringsskab kaldes også dueslag i daglig tale. Her kan post sorteres, eller papir inddeles på separate hylder. Nogle dueslag er til væg, andre kan stables ovenpå hinanden.
Book et møde

En indretning kan have mange formål

Den rette indretning kan bidrage til at skubbe de ansatte i en ønsket retning. En ønsket retning kan fx være, at de ansatte skaber stærkere, sociale relationer, hvilket man kan understøtte ved at skabe et hyggehjørne, hvor medarbejderne kan hænge ud sammen.  

Vores omgivelser giver os små puf og påvirker os – også selvom vi ikke altid lægger mærke til det. Men det er netop, når vi tænker mindst over det, at der er tegn på smart indretning.  

Når vi netop optager forskellige arbejdsmønstre, som er afsmittet af indretning, uden at vi lægger mærke til det, så opfylder indretningen sit formål.  

En indretning kan have flere formål. Det kan have til formål at skabe et bestemt, æstetisk udtryk, at “skubbe” folk til særlige arbejdstiltag eller have fokus på særlige ergonomiske standarder.  

Med et smart sorteringsskab på arbejdspladsen, kan I nemt påvirke de ansatte til at sortere. Et sorteringsskab kan nemt få de ansatte til at sortere, uden at det nye tiltag bemærkes synderligt blandt dem eller forstyrrer deres arbejdsgang. Det kan bidrage til en mere effektiv arbejdsgang og desuden gøre arbejdet for rengøringen nemmere og mere overskueligt – hvilket derfor også betyder mere effektiv rengøring. 

Indret med et sorteringsskab på arbejdspladsen

Virksomheder der indretter med sorteringsskabe sorterer ofte ting som arbejdstøj eller affald. Med det store fokus der lige nu er på miljø og grøn omstilling, kan det ligefrem være toneangivende at vise, at man er en virksomhed, der sorterer. 

Sorteringsskabets anvendelsesmulighederne er dog uendelige, såfremt man har fantasi og noget at sortere. Med et sorteringsskab er det nemt og hurtigt at sortere – og holde tingene adskilt. 

Vores sorteringsskabe har fokus på et enkelt design, som elegant gemmer de nedsmidte artikler af vejen, så et ryddeligt kontor bevares.  

Vores smarte sorteringsskabe kommer i et bredt udvalg af forskellige designs. Så uanset hvordan I har valgt at indrette jer, så kan vi finde et sorteringsskab, der passer ind på jeres kontor. 

Kontakt os allerede i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe jer med at indrette jeres kontor. Vi tager imod alle slags spørgsmål og kommer gerne med løsningsforslag til jeres indretningsudfordringer.