Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Gulvskærme

Gulvskærme er et praktisk møbel til kontorindretningen. Plader med stofbeklædning fungerer som afskærmning mellem skrivebordene og findes i forskellige farver og størrelser. Akustikudfordringer i kontorlokalet løses med gulvtavler.
Book et møde

Gulvskærme i funktionelt kontordesign med støjdæmpende effekt

Vil du skabe et funktionelt funktionelt kontormiljø, så kan gulvskærmene tilkobles og stilles ved siden af hinanden som lydvæg i lokalet.
Gulvskærmvægge eller skillevægge, som de også kaldes, er hyppigt anvendt i kontorindretningen. De fleste firmaer bruger gulvskærmene som et afskærmende lyddæmpende møbel. Disse akustiske skillevægge opdeler kontorlandskabet i mindre arbejdsområder. Alle vores skærme inddeles i hvor lydabsorberende effekt, de har. De afhænger af fyldmateriale, tykkelse og overflademateriale. Vælger du nogle af vores modeller i stof, kan disse anvendes som opslagstavler til tegnestifter. Gulvskærmvæggene kan afskærme, når kolleger snakker arbejde, eller du har kundesamtaler, som ikke må forstyrre dine kolleger. Gulvskærmene er hele plader, hvorimod lofthængte akustikplader på skinner i loftet fås i udskårne mønstre med kighuller. De danner også en flot akustisk baggrund. Mange vælger gulvskærmene, da de er meget nemme at indrette med i kontorlokalet eller frokostrummet. Tilmed er de populære, fordi de fungerer som flytbare skillevægge, som økonomisk er en besparende øvelse i tilfælde af omrokering. Kontakt os for gratis vejledning. Med vores 60 års brancheerfaring er vi altid klar med et godt råd.

Gulvskærmvægge som flot indretningsløsning i kontorlokalet

Gulvskærme er et meget populært akustikmøbel i danske firmaer, da disse lydsvage skærme er flotte, flytbare og et billigere alternativ til en at skulle bygge en hel kontorvæg. Når kontorindretningen omrokeres, kan de støjdæmpende skillevægge nemt flyttes med. Enten på understellets hjul eller ved at pladen løftes i et snuptag – den er nemlig lavet i lette materialer. Vores gulvskærme er testet, og vi står inde for, at både kvalitet og støjdæmpende effekt er i top. Gulvskærmene findes i ensfarvede materialer eller i mønstret. Mange af vores kunder vælger at anvende disse akustikløsninger som afskærmning. Især de høje plader placeres ofte bag kontorstole, hvor der er behov for afskærmning til en PC-skærm eller almindelig arbejdsatmosfære. Mellemhøje gulvskærme anvendes ofte til at indrette en mellemgang. Ved hjælp af tilkobling sammensættes flere gulvskærme i forlængelse af hinanden. Ofte i forlængelse af små kontorreoler, så pladerne danner et ekstra gangareal for medarbejdere og kunder. På den måde kan der arbejdes uforstyrret i ro og mag. Vælger du ensfarvede skillevægge, kan du sætte kulør på kontorlokalet, eller vælger du afdæmpede ens farveplader, kan rummet fremstå mere roligt og eksklusivt.