Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Kantinestole

Kantinestole findes i mange møbelvarianter til dig, der gerne vil have en funktionel stol til frokostlokalet. Stolene findes med ryglæn og med og uden polstring. De findes i som træstole, i pur eller som plastikstol, som kan stables oven på hinanden. Kantinestole kan bruges i et hvert frokostrum, og du kan vælge mellem forskellige farve og former.
Book et møde

Find jeres kantinestole hos os

Mangler jeres virksomhed møbler til kantinen? Hos Møbler Til Kontor har vi et stort udvalg af kantinestole, og vi hjælper gerne jer med at finde lige præcis de møbler, der passer bedst ind i jeres frokostrum.  

Noget af det, der er vigtigt, når man skal vælge kantinemøbler, er hygiejne. Kantinen er det sted, vi indtager vores mad, og det er derfor vigtigt, at kantinemøblerne støtter op om en god hygiejne. Dårlig hygiejne er dårlige arbejdsvilkår, da det i sidste ende kan betyde flere sygedage blandt ansatte. De rigtige kantinemøbler kan betyde meget for den daglige rengøring. Man kan ikke forvente, at der bruges meget tid på rengøringen i kantinen. Det er derfor helt essentielt at indrette med nogle kantinestole, som er nemme og hurtige at rengøre. 

Man kunne være tilbøjelig til at tænke, at kantinemøbler ikke er så vigtige, da det ikke er i kantinen, man bruger sin arbejdsdag. Men det betyder bestemt ikke, at møblerne ikke er vigtige.  

Kantinen er der, man slapper af og lader op

Udover at kantinen er et sted, man spiser, er kantinen også et sted, hvor man slapper af. Det er i pausen, i kantinen, at de ansatte får lov til at slappe af og genoplade batterierne. Det er derfor også centralt, at der er fokus på god ergonomi og et afslappet pausemiljø, når man vælger kantinestole.

Det er også her, de ansatte har mulighed for at mødes på tværs af afdelinger i firmaet. Det er her, de faglige barrierer kan brydes, og et venskab kan opstå.  

Hos Møbler Til Kontor ved vi, at det er muligt at fusionere hygiejne med et afslappet design. Vi vil gerne hjælpe jer med at finde de kantinemøbler, der passer bedst ind i jeres virksomhed.  

Vi har et stort udvalg af kantinemøbler, hvor værdien om god kvalitet til en skarp pris går igen i alle modeller og pakkeløsninger.  

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores kantinemøbler eller andre produkter. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den bedste løsning til jer eller komme med forslag til, hvad fornuftigt og hensigtsmæssig kantineindretning indebærer.