Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Pakketilbud

Find gode pakketilbud på kontormøbler her, hvis du vil indrette dit kontorlokale nemt og hurtigt. Sammenlagt har vi 60 års erfaring i at sammensætte kontormøbler til vores kunder. Vi finder også gerne et godt pakketilbud til dig. En slags alt-i-en møbelløsning, som passer ind i dit kontorlokale.
Book et møde

Pakketilbud - Indret med møbelpakker skræddersyet til dit kontor

Pakketilbud er en måde at indrette sit kontorlokale nemt med en samlet møbelpakke. Vi har samlet 60 års erfaring i indretning og kvalitetsmøbler til kontor. Få et samlet tilbud på møbelpakker, så du hurtigt får en optimalt kontorløsning til fair pris. Vores indretningskonsulent hjælper dig med at finde de gode møbelløsninger. Fri fragt, levering og montering kan aftales. Kontakt os for at høre om alle de gode pakketilbud.

Find samlet møbelpakke med skrivebord og stol

Et skrivebord og stol er en pakkeløsning, vores kunder ofte efterspørger. Med 60 års erfaring ved vi, det er detaljerne, der tæller, så vi tilbyder også bordskærm og kabelskjulere med i pakken. Vi lytter til dine behov og giver dig gerne et uforpligtende besøg. Her kan vi sammen finde ud af, hvilke møbler til kontoret I har brugt for. Vi har et bredt varesortiment og kan derfor sammensætte mange forskellige pakketilbud. Vi finder pakkeløsningerne til jer, så I får mere tid til at arbejde. Vi står gerne for montering, så det bliver nemt for dig.