Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Kontorborde

Vi er specialister i kontorborde, mødeborde og kantineborde til mindre lokaler. Der er mange overvejelser om valg af farve, størrelse og bordform. Vi har over 60 års erfaring i kontorindretning og besøger gerne jeres kontor og giver gratis vejledning. Derfor hjælper vi dig med bordløsninger, der fungerer i praksis i jeres rum.
Book et møde

Få bedre arbejdsvilkår med det rigtige kontorbord

Hos Møbler Til Kontor har vi samlet et stort sortiment af udvalgte kvalitetsprodukter, hvilket sikrer, at du altid kan finde det, der mangler til dit kontor eller din kantine. Vi ved, at et bord ikke bare er et bord. Det er ofte et redskab, du skal sidde ved i mange timer, og det er derfor helt væsentligt, at du udstyres med et, der passer til dit behov.

Et forkert bord kan resultere i ryg- og nakkesmerter, og et tilpasset bord kan betyde, at du er i stand til at sidde ved det i mange timer uden at opleve ubehag. Det anbefales dog stadig, at man rejser sig op en gang i timen, hvis man sidder ved det samme bord en hel arbejdsdag. Her kan man med stor fordel erhverve sig et hævesænkebord, som tillader, at man ikke behøves at bremse arbejdet, fordi man har behov for at stå op.

Vi har et stort udvalg af kontorborde til alle typer kontorer. Vi har hævesænkeborde, mødeborde og kantineborde. Se alle vores kontorborde her på siden. Du kan helt sikkert finde et kontorbord, der passer perfekt til dig.

Find det rigtige bord til kantinen

Når man skal finde det rigtige bord til kantinen, er der flere faktorer, der kommer i spil. For det første er det vigtigt, at man anskaffer nogle kantineborde, som er nemme at rengøre. Det er essentielt, at der tages hensyn til generel hygiejne, når man skal købe møbler til et område, hvor der indtages mad.

Derudover er det også vigtigt, at man husker på, at kantinen er opholdsrum for afslapning og opladning. Det er her, man placerer sig, når man skal lade batterierne op til at arbejde i flere timer. Det er hensigtsmæssigt at lade batterierne op i behagelige omgivelser – og dette kan det rette bord bestemt bidrage med at indfri.

Sidst, men ikke mindst, kan møbler være med til at give et rum et bestemt udtryk. En kantine skal ikke bare udstyres med møbler, der er behagelige at sidde i. Den skal også give de ansatte indtrykket af, at der her er plads til afslapning. Vores omgivelser påvirker os mere, end vi umiddelbart lægger mærke til, men det er også noget, vi kan udnytte til vores fordel.

Gå på opdagelse i vores brede bord-sortiment, og find det perfekte bord til kontoret, kantinen eller begge dele.