Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Skuffekassette

Skuffekassetter er et utrolig populært kontormøbel. Vil du opbevare smalle mapper eller dokumenter, som kræver indekserering? Så er skuffekassetter en mulig møbelløsning for dig.
Book et møde

Et rodet kontor giver et rodet hoved

Kender du det, at rod i rummet giver rod i hovedet? Det er slet ikke så mærkeligt, hvis du har det sådan. Et rodet rum signalerer en masse ufærdigt arbejde, som kan påvirke vores koncentration negativt.  

Forskning på området viser, at vores hjernes evne til at bearbejde information og koncentrere sig mindskes, når vi arbejder i et rodet miljø. Koncentrationsbesvær kan altså sagtens skyldes et uhensigtsmæssigt arbejdsrum – hvilket også udtrykker vigtigheden af en hensigtsmæssig kontorindretning.  

På samme måde som et rodet rum kan påvirke os negativt, kan et opryddet rum påvirke os positivt. Et rum med ro og orden skaber gode vilkår for effektive og fokuserede arbejdstimer, hvor man ikke forstyrres af alverdens dokumenter, skriveredskaber – og hvad der ellers kan flyde af kontorartikler. 

Med skuffekassetter til kontorindretning har I mulighed for at opbevare jeres kontorelementer smart  og samtidig øge koncentrationen blandt de ansatte.  

Det mener vi er kontorindretning, der har fokus på det rette. 

Smart opbevaring med skuffekassetter

Et rodet kontor kan give et negativt indtryk til de kunder, der besøger jeres virksomhed. Det kan opfattes uprofessionelt, hvis man træder ind på et kontor, hvor der flyder med papirer og dokumenter over det hele. For på samme måde som rod kan påvirke vores koncentration negativt, kan rod give et indtryk af, at der ikke er styr på tingene. Dette kan dog heldigvis nemt undgås.  

Skuffekassetterne kan nemt gemmes af vejen under kontorbordet, så man ikke optager ekstra gulvplads til møblet. Placerer man skuffekassetten her, har man også altid sine papirer tæt på sig – det er smart opbevaring! De fleste af vores skuffekassetter er dog monteret med hjul, så de flytbare og nemt kan placeres anderledes, hvilket både er smart i forhold til omrokering – men også når man skal svinge støvsugeren på kontoret. 

Med skuffekassetter på kontoret kan I skabe en indretning, hvor der er plads til at gemme rodet af vejen, og hvor orden hersker. Skal det gå hurtigt, så kan man i et snuptag gemme alle ens dokumenter af vejen i skuffekassetten under bordet. 

Skuffekassetter bidrager til en smart og stilren indretning – hvor der både er plads til at fokusere på funktionalitet og design.