Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Kontortilbehør

Det er detaljerne, der tæller. Når du tilføjer kontortilbehør, bidrager det funktionelt og fuldender kontorlooket. Det kan være magnettavler til væggen, der gør det nemt at holde stående møder eller funktionel kontorbelysninger, som giver et behageligt lys i kontoret. Lad os guide dig og finde det bedste tilbehør til dit kontor.
Book et møde

Tilbehør til kontorlokaler og mødelokaler

Hvordan indretter man et kontorlokale, så det er både hyggeligt og professionelt på samme tid? Det er nogle af de spørgsmål, vi ofte får hos Møbler Til Kontor. Når først kontormøblerne, afskærmninger og akustikken er på plads, omhandler sidste finish kun kontortilbehøret.Tilbehør kan kan være alt fra belysning til skrivebordsunderlag. Mange vælger at kombinere loftslamper og væglamper i lokalet. I venteværelser kan en bordlampe eller gulvlampe have stor dekorativ effekt. Har man butiksvinduer, kan billige spotlys nedhængt fra loftet være en mulighed for at fremhæve varerne i butiksvinduet.
Gem ledninger væk i kableruller, eller skab en god arbejdsbelysning med den rette kontorbelysning. Vi vejleder dig.

Skab en god stemning med kontorbelysning og vægbeklædning

Det er helheden, der gælder, men enkeltheden, der tæller. Det betaler sig at være skarp på sin kontorbelysning. For få midler kan man sagtens opnå en god belysning i kontorlokalet, mødelokalet eller frokostrummet. Vælger man at opstille whiteboards, hænge en billig opslagstavle eller akustikplader med motiver på væggen, kan man sagtens indrette sig smart. Vil man gerne have et organiseret look på kontoret, kan tilbehør til reolerne hjælpe til at holde orden. Mange vælger at holde øje med tilbud på tilbehør eller finde billige eller brugte lamper til at peppe kontoret op med. Det vigtigste er, at kunder og medarbejdere får en god helhedsfornemmelse, når de befinder sig i rummet.