Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Kontortavler

En kontortavle er praktisk kontortilbehør, når medarbejderne har brug for en skrivetavle til deres tavlemøder. Ofte kan whiteboards og andre magnettavler stå på et stativ eller hænges op på kontorvæggen. Viskbar tus er praktisk, når der skrives på whiteboard eller anvendelse af tape på leantavler. Lad os finde en billig opslagstavle til dig.
Book et møde

Find den tavle, der passer til jeres kontor - magnettavle, glastavle eller opslagstavle

Hos Møbler Til Kontor har vi den tavle, I har brug for. En tavle er ikke bare tilbehør, det er en mulighed for kreativ udfoldelse. 

Skal du holde en præsentation over for nye kunder eller introducere nye tiltag på arbejdspladsen til dine kollegaer? Så kan en tavle være en mulig løsning. Hvis du ønsker at øge folks opmærksomhed, så kan du nemt gøre dette ved at præsentere din fremlæggelse på en glastavle. Her har kunder og kollegaer mulighed for at følge med undervejs, som præsentationen udfoldes – det holder fokus og gør præsentationen mere levende. 

Skal I holde styr på virksomhedens målsætning, fremtidige arbejdsgange eller effektivisere nuværende arbejdsgange? Med en LEAN tavle har I muligheden for at visualisere jeres overblik på den nemmeste måde.  

Uanset om I leder efter en skrivetavle, glastavle, magnettavle eller bare en opslagstavle, så kan vi hjælpe jer med at finde den rette tavle til jeres kontor. 

Hos Møbler Til Kontor har vi tavler i mange forskellige størrelser, former og farver og alle af høj kvalitet.  

Åbn op for mulighederne med et whiteboard

Whiteboards blev populære i starten af 1980’erne og har siden da været et fast kontorinventar hos mange virksomheder.  

Et whiteboard er en tavle, som nemt tørres af, efter du har skrevet på det. Du kan holde tavlemøder samme med dine kolleger og skrive på tavlen med viskbar tusch. Tavlen rengøres nemt med en klud, så den er klar til næste møde.

Whiteboards kan være fremstillet af mange forskellige materialer, for eksempel melamin, malet stål, aluminium, porcelæn, laminat eller som glastavle. 

Der er mange fordele ved et whiteboard. Du har fx garanteret før oplevet at få kridt på tøjet efter at have brugt en kridttavle? Med et whiteboard tegner du blot på tavlen med en tusch, som desuden også er mere behagelig for hånden at holde ved, og som ikke knækker! 

Hvis du vælger et whiteboard med en magnetisk overflade, har du også mulighed for at bruge den som opslagstavle. Det åbner op for endnu flere kreative muligheder. Hvis du vælger et whiteboard med en hvid baggrund, kan du bruge den som projektskærm, når du præsenterer et diasshow. Whiteboards er også et miljørigtigt valg. I sparer nemlig rigtig meget papir, hvis I vælger et whiteboard fremfor en papirstavle

Uanset jeres behov, så har vi en tavle, der matcher det.
Kontakt os allerede i dag for at høre om jeres muligheder!