Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Brugt kontortilbehør

Brugte kontormøbler kan være en mulighed for dig, der er på udkig efter udstillingsmøbler, brugte skriveborde eller brugte hæve sænkeborde til dit kontor. Brugt kontorinventar kan være en billig måde at indrette dit lokale på, hvis du skal indrette dit kontor hurtigt eller ønsker at teste specifikke brugte kontormøbler inden du køber endnu flere.
Book et møde

Spar penge med brugt tilbehør

Her på siden finder du Møbler Til Kontors brede udvalg af brugt tilbehør til kontoret. Når man skal indrette et kontor, starter man naturligvis med møblerne – men intet kontor er komplet uden tilbehør – det gælder både udseendemæssigt og funktionsmæssigt.

Hos Møbler Til Kontor har vi samlet et sortiment af brugt kontortilbehør, som gavner det daglige kontorarbejde.

Der er måske en velkendt tanke, at man gerne vil erhverve sig noget, der er helt nyt. Men hos Møbler Til Kontor garanterer vi kun at give jer tilbud på brugt kontortilbehør, som er i god stand. Vi får f.eks. ofte mulighed for at sælge udstillingstilbehør eller tilbehør, der er blevet sendt tilbage fra kontorer, når de bytter til nyt. Vi kan godt forstå, at man ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet, når det kommer til indretningen af ens kontor – og derfor kan du stole på at få kontortilbehør til god kvalitet, når du handler med os.

Da vi løbende får mulighed for at give jer en god pris på diverse kontortilbehør, er det vigtigt at holde øje med, hvornår der kommer gode tilbud på siden.

Brugt er det nye sort

Udover den prisbesparelse I nødvendigvis vil opleve, når I indretter med brugt tilbehør til kontor, er der også en besparelse for miljøet med i prisen. I nutidens tendenser er der stort fokus på at være opmærksom på det aftryk, man efterlader med sine vaner – og det kan I være med til at støtte op om. Der er altså både gevinst at hente på samvittigheds- og pengekontoen, når man shopper brugt tilbehør til kontor.

Hos Møbler Til Kontor har vi samlet over 60 års erfaring i møbelbranchen, som sætter os i stand til at finde den bedste løsning til dig og dit kontor.