Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Skrivebordsstole

Skrivebordsstole, også kaldet kontorstole, findes i mange varianter. På jobbet sidder vi mange timer ved vores skriveborde og arbejder. Derfor er valget af en skrivebordsstol essentielt. Vi har samlet 60 års erfaring i salg af kontorstole.
Book et møde

Find den perfekte kontorstol hos Møbler Til Kontor   

Hos Møbler Til Kontor ved vi, at der findes ikke én perfekt kontorstol. Der er individuelle ønsker og krav, som fordrer forskellige siddeløsninger. Når du skal overveje, hvad den perfekte kontorstol er for dig, så kan du fx overveje, om du har behov for lændestøtte, har bestemte krav til højde, vippefunktion, armlæn eller andet.
Der er mange funktioner, der har indflydelse på din siddekomfort. Vi ønsker at finde en skræddersyet løsning til dig, så du får alle de indstillingsmuligheder, du ønsker.
Hos Møbler Til Kontor har vi et bredt sortiment af skrivebordsstole. Vi har kontorstole i alle former, farver, materialer og designs, så både æstetiske og ergonomiske krav indfries.  

Tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf.: + 45 70 20 10 30 eller mail: info@Moebler-Til-Kontor.dk, så hjælper vi dig med opnå ultimativ siddekomfort.   

Kontorstolen til det stillesiddende arbejde 

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken kontorstol du vælger, når du har et inaktivt arbejde. Det er vigtigt, at der er fokus på at vælge en ergonomisk løsning, som tillader, at du kan sidde i mange timer uden at opleve smerter.
Det er nemlig ikke kun fysisk hårdt arbejde, som er belastende for kroppen. Det er også hårdt for kroppen at lave stillesiddende arbejde, fordi man nemt kommer til at spænde i kroppen uden at være opmærksom på det. 
Egentlig findes der ikke én korrekt ergonomisk siddestilling, men det er belastende for kroppen at bevare samme position i lang tid. Når man ikke varierer i sine siddepositioner, bruger man nemlig konstant de samme muskelfibre. Det er derfor, du kan blive øm af at sidde foran en computer hele dagen. 
Hos Møbler Til Kontor ønsker vi at hjælpe dig med at opnå ultimativ siddekomfort. Vi har Danmarks største møbeludvalg, så vi tør godt garantere, at du kan finde en skrivebordsstol, der passer til dit behov.