Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Stole til mødelokale

Skal mødelokalet indrettes, så har vi de helt rigtige mødestole, som passer til mødebordet. De fleste vælger stole i træ med postring, så man sidder behageligt. En af favoritstolene i sortimentet er vores bæredygtige stabelstol, der laves af brugte plastikflasker til fair pris. Se også vores AC2 designerstol eller Hay CPH mødestol. Sammen finder vi den, der passer til dit mødelokale.
Book et møde

Find den perfekte mødestol her

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken stol man vælger, når man skal indrette et mødelokale. Det kan dog være svært at overskue, hvilke parametre man skal være opmærksom på, når man skal vælge den rigtige mødestol.  

Hvis man tilbyder sine gæster eller kunder en dårlig stol under et møde, risikerer man, det går ud over deres fokus. Det er sværere at koncentrere sig, hvis man sidder dårligt. Man kan komme til at sidde så uhensigtsmæssigt, at man dårligt kan tænke på andet.   

Hvis man derimod tilbyder sine kunder en god siddeoplevelse, så er der en god chance for, at det påvirker deres helhedsoplevelse af mødet, og de derfor forlader virksomheden mere positivt stemt end ellers.  

Det lyder måske som om, vi giver en mødestol for meget magt, men det er rent ubevidst at parametre, som fx dårlige siddeforhold, påvirker os negativt. 

Hvad skal I lede efter, når I skal finde jeres mødestol?

Det er vigtigt, at I både indtænker funktionalitet og design, når I skal vælge jeres mødestole. Tænk over, hvilke funktioner I har brug for. Holder I fx meget lange møder, er det vigtigt, at I hurtigt kan rydde op eller sætte frem?  

Det kan fx være, at I gerne vil kunne sætte stolene hurtigt op og derfor drager bedst fordel af stole, der hurtigt kan sammensættes, så stolene ikke står forskudt. Ligeledes kan det være, at I gerne vil kunne stable stolene, hvis I har behov for at pakke stolene sammen, så de fylder mindst muligt. 

Derudover er design et yderst vigtigt parameter, når det omhandler stole til et mødelokale. En mødestol er ikke bare en stol. Det er i møderne, de vigtige beslutninger bliver taget, og hvor I skal agere professionelt, hvis I får kunder. 

Indretning kan støtte op om et bestemt æstetisk udtryk. Ønsker I fx at fremstå minimalistiske, kreative, magtfulde eller andet? Mødestole kan hjælpe til at understøtte dette, omend det kun opfattes ubevidst hos jeres kunder, så er indretningen med til at efterlade et indtryk – positivt eller negativt.