Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Bænke

Bænke og bænkesæt pryder i kantiner, frokostrum og garderober. Det er en praktisk løsning, hvis flere medarbejere ønsker at sidde sammen. Kontakt os for at høre om udvalg og priser.
Book et møde

Hvorfor vælge en bænk til indretningen? 

Der er flere gode grunde til at vælge en bænk, når man skal indrette sit kontor. En bænk er et godt supplement på kontoret til de, som ønsker en indretning, der både er praktisk og dekorativ.

Det unikke ved bænken som møbel er, at den er mere praktisk end en stol, fordi der kan sidde flere på mindre plads. Den er især god til de små kroge, hvor der ikke er meget plads til indretning. Med en bænk kan man nemt udnytte pladsen til det fulde.

Det tillader desuden også, at man rent fysisk kommer tættere på sine kollegaer, hvilket kan bidrage til en hyggeligere stemning og i sidste ende et bedre arbejdsmiljø.

Bænke kommer i alle størrelsesforhold og designs. Men uanset hvilken bænk, I har brug for, så hjælper vi jer gerne med at finde den. Det kan være, at I mangler en smal bænk til en snæver entré, hvor folk skal have mulighed for at sidde og hvile benene – hvor design triumferer over komfort.

Det kan også være, at I mangler en stor bænk, hvor der er plads til mange – hvor komfort og funktionalitet er i højsædet.

Uanset hvilken bænk I leder efter, så finder vi den rette til jer.

Inddrag diversitet i indretningen

En af fordelene ved at indrette med en bænk er den mulighed der opstår for en kreativ indretning. En bænk er den perfekte fusion mellem en stol og en sofa: Den er afslappet, men har ofte et mere praktisk mål for øje.  

Bænken giver derfor mulighed for at indrette på nye, kreative måder – en diversitet, som man ikke kan skabe alene med stole og borde. Nogle bænke bruges også til rent visuelle formål, hvor den fx bruges til at udstille bøger eller vaser på – eller dekorere på anden, kreativ vis. 

Omvendt har nogle bænke fuld fokus på det praktiske aspekt og tilbyder litervis af opbevaringsplads. Det kan derfor være et multifunktionelt møbel, som både tilbyder flere siddepladser og mere opbevaring. Det er især smart til det lille kontor, hvor man mangler smarte løsninger til opbevaring.