Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Ståstøttestol

En ståstøttestol er en kontorstol uden ryglæn. Har du behov for en arbejdsstol uden ryg, som du kan læne dig op ad og bevæge dig rundt på i lokalet, så kan det være en idé at anskaffe dig en ståstøttestol. 
Book et møde

Ståstøttestole til alle behov

Hos Møbler Til Kontor har vi et stort udvalg af ståstøttestole. Vores indretningskonsulent hjælper, rådgiver og finder den perfekte ståstøttestol til dig og det formål, du skal bruge den til. 

Vi har 30 års erfaring i møbelbranchen og har allerede hjulpet mange virksomheder med at finde specialløsninger til arbejdspladsen. Vi vil også meget gerne hjælpe jer med at finde den perfekte indretning til kontoret.  

Det er typisk tandlæger og læger, der bruger en ståstøttestol, når de arbejder, som de sidder overskrævs på. De bruger støttestolen som arbejdsredskab i det daglig job. Det er dog ikke forbeholdt disse erhverv. Det er nemlig også en rigtig god løsning til kontoret.

Vi forhandler ståstøttestole i alle former, materialer og designs og forhandler ligeledes nogle af de mest anerkendte brands inden for ståstøttestole. Vi garanterer, at alle vores ståstøttestole er af højeste kvalitet og har fokus på god ergonomi, så vi kan støtte jer i at sidde godt – i mange år endnu. 

Hvorfor investere i en ståstøttestol? 

Der er mange fordele ved at investere i en ståstøttestol. Det er måske ikke en stol, hvor du kan læne dig tilbage, men det er en stol, som giver dig de bedste forudsætninger for en hensigtsmæssig siddeposition på arbejdet.  

Arbejdstilsynet advokerer, at der ikke findes én korrekt ergonomisk siddestilling. Til gengæld kan man nemt forværre ryg- og nakkeproblemer, hvis man ikke sørger for jævnligt at skifte position i løbet af en lang arbejdsdag. 

En ståstøttestol sørger for, at du aldrig kommer helt ud af bevægelse. Når du sidder på en ståstøttestol, bruger du nemlig hele kroppen, så den ikke er belastet ét sted. Når man sidder i den traditionelle kontorstol, opstår der let muskelinfiltrationer i skulder og nakke, som minimeres i den siddeposition, en ståstøttestol tilbyder.  

En ståstøttestol sikrer, at man sidder i en rank siddestilling med åben hoftevinkel, samtidig med at blodcirkulationen øges. Det er faktisk svært at sidde forkert på en ståstøttestol, hvorfor den er anbefalet af mange fysioterapeuter.  

En ståstøttestol giver dig ultimativ siddekomfort samtidig med at formindske risikoen for de problemer, den traditionelle kontorstol kan give. 

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores møbler eller har brug for hjælp til kontorindretning.