Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Gavlbord

Et gavlbord er et praktisk kontorbord at indrette med i kontorlokalet. Fordelen ved et gavlbord er, at benene er lavet af træplader i stedet for almindelige bordben, og bordet kan stilles helt ind til væggen.
Book et møde

Gavlbord - uanede muligheder for placering i kontorlokalet

Et gavlbord har plader i hver bordende, som betyder, at skrivebordet kan placeres helt ind til væggen eller ude midt i rummet. Det gør bordet til et yderst funktionelt møbel at indrette kontoret eller kantinen med. Nogle firmaer vælger at indrette kontorlooket med fritstående gavlborde som en slags mødebord. Gavlbordet findes i forskellige højder og størrelser, hvor høje gavlborde typisk anvendes til stående møder og samtaler med kollegaer. Bordet findes i mange forskellige farver og materialevalg. Vi har borde i mange størrelse og har stor erfaring i at indrette små og mellemstore virksomheder, så lokalet funktionalitet udnyttes bedst muligt. Lad os hjælpe dig med at finde et kontorbord, der passer til dit kontormiljø.

Gavlbord til kontor, kantine og venteværelser

Et gavlbord kan kan anvendes i mange rum og sættes sammen efter behov. Det gør bordet utrolig praktisk at indrette med, da det kan flyttes rundt til andre rum, hvis der er behov for at ændre kontorindretningen. Både de høje gavlborde kan bruges til mødelokaler, hvis man ønsker at medarbejderne holder stående møder. Mange firmaer anvender et gavlbord i et stort fællesareal, som er dekorativt og praktisk indrettet. Så virker rummer ikke så tomt, og samtidig kan medarbejdere stå rundt om bordet i pauserne, og der kan stilles blomster eller andet pynt på bordet, som giver rummet liv. Nogle vælger at bruge bordet i frokostrummet eller venteværelser. Har du specielle ønsker til et gavlbord, så kontakt os og vi vejleder gerne i valg af materiale, farver og højder. så du får et gavlbord, der passer ind i dit kontormiljø.