Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Reoler til kontor

Kontorreolen er et godt opbevaringsmøbel på kontoret, når du har behov for ekstra kontoropbevaring. Indretter du med kontorreoler, kan de anvendes som afskærmning, såvel som til opbevaring. Det er et funktionelt kontormøbel, når du overvejer at få mere plads til arkivering. Reolerne findes i mange forskellige farver og størrelser. Kontorreoler findes med og uden låger. Overvej, hvad der passer ind i dit kontorlandskab, og hvilken funktionalitet reolen skal løse. Vi hjælper dig gerne med at finde kvalitetsmøbler til fair pris.
Book et møde

Kontorreol til opbevaring

Kontorreoler tilbyder massevis af opbevaring. Vi har et udvalg af både mindre og større reoler, så du kan helt sikkert finde en reol, der passer til dit behov – både i forhold til længde, bredde og højde. Du kan således finde kontorreoler, der passer perfekt ind i dit kontorlandskab og giver dig lige præcis den opbevaringsplads, som du har brug for.

Vi har også kontorreoler både med og uden låger eller kontorreoler med skuffer, kasse eller lignende, som man kan benytte som effektiv opbevaring på kotnoret. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at have en kontorreol med låger eller kasser, da indholdet ikke skal kunne ses af alle eller det måske ikke ligefrem ser pænt ud. Nogle gange kan låger endda være nødvendige, hvis indholdet skal kunne låses inde i reolen.

I vores reoler man selv indflydelse på, hvor mange hylder, man skal bruge og man kan på den måde få lige så meget plads, som man selv ønsker ud fra bare en enkelt reol. Vi tilbyder bl.a. bogkasser, som er ideelle til kasser eller indhold af en bestemt størrelse, men vi har også klassiske bogreoler, som kan bruges til stort set alt, da størrelsen på hylderne kan tilpasses alt efter behov.

Kontorreol som afskærmning

Kontorreoler giver ikke kun mulighed for opbevaring af både stort og småt – de kan i høj grad også benyttes som effektiv afskærmning på kontoret. Det er f.eks. en effektiv metode til at dele arbejdspladser op at placere en reol imellem de to arbejdspladser. Det gør det således også muligt for hver enkelt medarbejder at benytte sig af kontoreolen som opbevaring samtidig.

Kontorreolen som afskærmning kan også hjælpe til med at undgå for meget larm og snak på kontoret. Hvis arbejdspladserne er delt op af reoler, kan det være svært for medarbejderne at tale sammen og forstyrre de andre. Det hjælper til at medarbejderne søger andre steder hen, når de skal tale sammen. Det kan f.eks. være i kaffestuen, køkkenet eller mødelokalet. Kontorreoler kan på den måde også være med til at holde støjen på arbejdspladsen på et minimum og sørger for at medarbejderne ikke bliver forstyrret midt i koncentreret arbejde.