Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Sofaer

Sofaer i kontormiljøet er giver en behagelig atmosfære til rummet. Her kan medarbejderne slappe af eller arbejde i mere bløde møbler. Vi har mange modulsofaer, som passer ind i kontorlokaler og venteværelser. Samlet 60 års erfaring i møbelsalg. Kontakt os, og vi vejleder dig.
Book et møde

Læn jer tilbage i pausen

Alle kontorer har brug for et sted, hvor man kan slappe af i pausen. Det er vigtigt, at man har et sted, man føler, man kan læne sig tilbage og lade op – så man er klar til at vende frisk tilbage til sit arbejde bagefter – naturligvis. 

Men pausen er ikke kun der, hvor vi lader batterierne op. Det er også der, vi tager en uformel snak med vores kollega og skaber et gladere arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø skabes af glade kollegaer og gode omgivelser – og disse kan sagtens afhænge af hinanden.  

Et godt arbejdsmiljø bidrager desuden til mere effektive arbejdstimer – en sofa kan altså understøtte både virksomhedens sociale og professionelle mål. Man bruger mange timer af sit liv på jobbet, og det er vigtigt, at man har det godt på sin arbejdsplads.  

En sofa til pausen kan være med til at skabe rammerne for et hyggeligt rum, hvor der opfordres til at snakke om andet end arbejde, og hvor man kan slappe af med en god kop kaffe.  

Hos Møbler Til Kontor har vi sofaer i alle størrelser og designs – og til alle kontorer: Store som små. 

En sofa giver kontoret et hjemligt udtryk

En sofa kan også støtte op om virksomhedens personlige image og stil. Det kan fx være, I har bestemte farver i fokus, hvortil en sofa i fx mørkeblå passer perfekt ind til resten af indretningen. 

Indret fx med en sofa i jeres entré, og tilbyd jeres kunder en behagelig venteplads, inden de træder længere ind på kontoret. Hvem ved – måske er sofapladsen lige det sidste, behagelige skub kunden har brug for for at være positivt stemt, inden han træder ind til et møde hos jer – det skader i hvert fald ikke at give ham et godt (og blødt) førstehåndsindtryk.  

En sofa til kontoret kan skabe en hjemlig og hyggelig atmosfære for jeres kunder, og få dem til at føle sig tilpas og afslappet – at indrette med en sofa kan altså både være fordelagtigt for jer selv – men også for jeres kunder! 

Hos Møbler Til Kontor har vi over 60 års erfaring i møbelbranchen, og vi hjælper med glæde jeres virksomhed til at finde den rette sofa at indrette med.