Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Bordskærme

Bordskærme er et populært kontomøbel hos vores kunder, da de er både dekorative og lyddæmpende. Skab indretningsløsninger med afskærmning, der deler kontorrummet op arbejdsområder.
Book et møde

Bordskærme der opdeler skrivebordene i kontorlokalet

Bordskærme er til dig, der har et kontorlokale med flere medarbejdere, som vil skærmes. Mange firmaer vælger at montere en bordskærm mellem skrivebordene. Dette for at sikre færre forstyrrelser kolleger imellem og sikre mere effektivt arbejdsfokus for den enkelte medarbejder.
Bordskærme er en oplagt mulighed for at opdele rummet i mindre sektioner på en dekorativ måde. Den evige støj på kontoret kan minimeres med bordskærme, som passer til flere størrelser kontorborde. Det er en simpel funktionel løsning, da skærmvæggen opsættes nemt på skrivebordet med beslag, som kan fjernes igen efter behov. Hvis I har behov for at flytte arbejdspladserne rundt, afmonteres bordskærmen hurtigt. Vi ser ofte at mindre og mellemstore virksomheder vælger bordskærme til deres åbne fælleskontor, i takt med at de vækster. På den måde kan de holde et støjdæmpende lydniveau i afdelingen og inddele skrivebordene i teams. Afskærmningen er med til at medarbejderne kan arbejde i ro med selvstændige arbejdsopgaver eller arbejde sammen i teamet efter behov. Vores bordskærme findes i forskellige materialer og tykkelser af akustisk fyld. Derfor er alle afskærmninger gennemtestede, så kvaliteten er i top. Vi fører et bredt udvalg af bordskærme og anden akustisk afskærmning og kan vejlede dig i, hvilke størrelser og model der passer bedst til dig. Vi kender de forskellige skrivebordslængder og kan hjælpe dig med at finde den rette bordskærm. Hvis du hellere vil gøre brug af vores 60 års ekspertise i branchen med et gratis møde, så besøger vi gerne jeres virksomhed. Vi ser på jeres nuværende kontorindretning og lytter til støjniveauet. I får gratis vejledning i, hvilke akustikløsninger og bordskærme der passer ind i jeres kontorlokaler. Vi giver et gratis tilbud og står gerne for levering og montering.

Støjdæmpende bordskærme sætter kulør på arbejdsmiljøet

Bordskærmvæggene findes både som topmonterede akustikplader og som frontmonterede. Bordskærme, der er topmonterede, fastmontes nemt og sikkert ovenpå bordpladen. Ved frontmontering syner halvdelen af pladen over bordet og den anden halvdel under bordet, så der er større flade, hvor den indvendige lydmembran fungerer. Vores skærme fås i ensfarvede afdæmpede nuancer, pangfarver eller flotte mønstre, så det er helt op til dig, hvad du ønsker. Skab en hyggelig arbejdsstemning, eller sæt kulør på kontorindretningen med skærmvægge. Vi tilbyder hurtig levering og montering, hvis det er nemmere for dig end selv at montere bordskærmene. Vi fører kvalitetsmøbler til fair priser, og vores støjdæmpende løsninger til minimering af lydniveauet på arbejdspladsen har lang holdbarhed. Eksperimenter med farverne. Måske du ønsker bordskærme i afdæmpede farver, men mønstre på væggene? Leg med ideen, eller lad os guide dig. Vores akustikløsninger kan fx anvendes som opslagstavler på væggen eller på arbejdsbordet, så du nemt kan holde styr på dine noter. Der kan tilkøbes tilbehør til skrivebordet, hvis du ønsker at organisere dine kuglepenne og kontorartikler. Sidder du i et åbent kontorlandskab eller måske et lærerværelse? Så prøv en af vores støjabsorberende bordskærm løsninger, så du kan minimere støjen og samtidig opnå en fysisk opdeling af rummet. Lad dig inspirere af vores brede udvalg i praktiske akustikkonstruktioner i funktionelt design, så du opnår et skønt arbejdsmiljø på din arbejdsplads.