Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Brugte mødeborde

Vi har et stort udvalg af brugte mødeborde, også kaldet konferenceborde. Vi har hyppigt brugt kontorinventar på lager. Det kan være mødeborde, der er kommet retur, 2. sorterings møbler eller udstillingsborde. Søger du små borde, runde borde, ovale borde, rektangulære borde eller andet form for brugt mødebord, så hold øje her på siden, og find brugte møbler løbende.
Book et møde

Køb et brugt mødebord hos Møbler Til Kontor

Mangler I et bord til jeres mødelokale? Her på siden har vi samlet vores sortiment af brugte mødeborde, så I har et godt overblik og forhåbentlig kan finde et godt tilbud!

Et mødelokale er et af de vigtigste rum på kontoret. Det er inden for disse rammer, I skal holde møder og agere professionelt over for nuværende eller fremtidige kunder. Der er derfor af største betydning, at rummet afspejler professionalisme og seriøsitet og generelt har en god atmosfære.

Mødebordet i mødelokalet kan have stor indflydelse på at støtte op om den professionelle atmosfære – det er trods alt det, der optager meget plads i rummet. Hos Møbler Til Kontor har vi et stort udvalg af brugte mødeborde, så der er god mulighed for, at I kan finde det mødebord, der passer perfekt til jeres indretning og stil.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet

Der er ingen grund til at frygte for kvaliteten, når du køber brugte mødeborde hos Møbler Til Kontor. Mange af de brugte møbler vi sælger, kommer enten fra udstillinger eller fra kontorer, der sender gode møbler tilbage, fordi de laver om på indretningen. Du vil derfor altid kunne finde brugte mødeborde, der ser ud helt som nye. Samtidig sørger vores store sortiment for, at der er rig mulighed for at finde et bord, der ikke bare lever op til jeres kvalitets- men også indretningskrav!

Der er altså både kvalitet at hente og penge at spare, hvis I kan finde et brugt mødebord, der passer til jeres indretning. Vores store erfaring inden for møbler og indretning sikrer dig en professionel rådgivning og i sidste ende en kontorindretning, der udstråler professionalisme og seriøsitet.

Tøv ikke – kontakt os allerede i dag på telefon 70 20 10 30 eller på mail info@moeblertilkontor.dk  – så hjælper vi med at finde det mødebord, der passer perfekt ind i jeres mødelokale!