Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Mødeborde

Mødeborde og konferenceborde er samme betegnelse for et bord til mødelokalet. Om du søger et lille eller stort mødebord med stole, så hjælper vi dig med at finde et mødebord til dit lokale i god kvalitet. Vi klarer også levering og montering.
Book et møde

Møbler til mødelokale

Vil man gerne indrette sit mødelokale billigt, kan det være en god idé at få vejledning fra en møbelekspert, der har flere års erfaring i møblering af mødelokaler. Vi har over 60 års erfaring samlet, og vi vejleder dig gerne. Det kan sagtens gøres billigt for minimum budget. Er du pedel, sekretær eller receptionist, som har fået opgaven at finde møbler og borde til mødelokalet? Pedellen står ofte selv for opmåling og montering af møbler i mødelokalet, mens sekretæren eller receptionisten gerne vil have os til at klare alt fra opmåling til montering af møbler. Hos os får I en samlet levering af alle møbler og møbler fra danske leverandører. Lad dig inspirere på vores hjemmeside Møbler Til Kontor, og lad os hjælpe dig med valget af billig møbelindretning til mødelokalet.

Valg af mødebord og mødestole

Der kan være flere overvejelser i forbindelse med møblering af et mødelokale. Hvor mange personer skal der være plads til ved mødebordet – både nu og i fremtiden? Hvor i rummet kan de ekstra mødestole være, og hvor meget må de fylde? Skal det være stabelstole eller mødestole med betræk og armlæn? Hvad er budgettet? Er der behov for, at stikdåser skjules med monteringstilbehør under bordet, eller må ledninger gerne ligge synligt på gulvet? Hvordan med arbejdsmiljøet? Hvad passer bedst til kulturen – et rundt mødebord, et rektangulært bord eller flere høje mødeborde samlet? Skal det være designermøbler på tilbud eller billige møbler? Derefter kommer alt omkring valg af whiteboards, vægtavler og vægbeklædning. Der er mange beslutninger at træffe, og vi hjælper dig, så du får et praktisk mødelokale, der fungerer til dine arbejdsbehov.