Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Loftskærme

Akustikplader, der hænger ned fra loftet, er en mulighed for dig, der ønsker en støjdæmpning og flot indretning. Mange skærme kan fastmonteres på en skinne i loftet. se vores store udvalg, og lad os vejlede dig.
Book et møde

Opnå en bedre akustik med loftskærme på kontoret

Mangler I loftskærme til kontoret?

I dag er der mange virksomheder, der vælger at lade deres medarbejdere arbejde i et åbent kontorrum. Storkontorer kan have mange praktiske fordele. De ansatte er konstant tæt på deres kollegaer, hvilket kan bidrage til et bedre socialt sammenhold. Rent professionelt kan det også være en fordel, da det er nemt og hurtigt at få fat på en kollega, hvis man har brug for hjælp. 

Desværre er det ikke alle, der trives lige godt på storkontorer. Det kan fx være sværere for introverte personlighedstyper at trives i et åbent lokale, end det kan være for en ekstrovert personlighedstype, der ikke let forstyrres af ekstern snak og lyd.  

Hvis man arbejder i et storkontor, vil der naturligt opstå støj fra telefonsamtaler, tastaturklik og lignende. I lokaler som disse vil man ofte opleve den såkaldte Lombard-effekt, som er et begreb, der dækker over faktummet, at støj fordrer mere støj. Ganske enkelt betyder det, at man har tendens til at tale højere og generelt larme mere, hvis der er støj omkring en. Dette opleves særligt i dårligt akustiske lokaler, hvor efterklangen kan vare længe. 

Jo hårdere overflader et lokale er indrettet med, des længere vil efterklangen af en lyd være. Derfor vælger mange kontorer at pryde deres indretning med forskellige lydabsorbenter. Loftskærme er især smarte til det lille kontor, da de hænger fra loftet og derfor ikke fylder i rummet.  

Lydabsorbenter hjælper med at give ro og bedre arbejdsvilkår. Især til de ansatte, der har svært ved at arbejde i støj. Vores loftskærme med lydabsorberende fyld forhindrer lydbølger i at fortsætte opad i rummet og give efterklang. Det giver et mere behageligt lydmiljø og vil i mange tilfælde bidrage til, at der arbejdes bedre og mere koncentreret. 

At investere i en god akustik kan derfor betyde, at der investeres i bedre arbejdsvilkår. 

Loftskærme kan støtte op om indretningen

Hos Møbler Til Kontor har vi et stort udvalg af loftskærme. Det betyder, at I kan finde en loftskærm, der passer til jeres indretning – uanset hvordan denne skulle se ud. 

Der er også god mulighed for at være kreativ med sine lydabsorbenter. Loftskærme kommer nemlig i mange former, farver og designs, så uanset om I leder efter at dekorere loftet med farver, ønsker et mere minimalistisk udtryk eller har en bestemt rød tråd i jeres indretning, så har vi en loftskærm, der passer ind på jeres kontor. 

Vi vil også gerne rådgive jer og komme med forslag, hvis I ikke har en fastsat vision eller ikke ved, hvad det bedste valg er for jer. Vi har samlet over 30 års erfaring i møbelbranchen, så tøv endelig ikke med at kontakte os.