Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Akustikvæg

En god indretningsløsning er at opsætte akustikplader på væggen som en samlet akustikvæg løsning, der har et funktionelt design og en støjdæmpende effekt. Hos os finder du et stort sortiment af akustikplader til væg. Vi vejleder dig gratis i dine muligheder for en akustikvæg, der matcher dit behov for en lydsvag akustikløsning.
Book et møde

Akustikplader til loft og væg

Akustikplader fås både til loft og væg. De findes med forskellige farver og motiver. Du vælger derfor selv, om du ønsker neutrale farver eller kulør på de traditionelle kontorvægge. En del personer vælger akustikplader til væg, da det er en oplagt mulighed for at tænke pladerne med ind i kontordesignet. Lofthængte akustikplader er en anden støjdæmpende akustikløsning. Pladerne findes i forskellige designs og former og monteres nemt. Denne løsning er god for dig, der ønsker en let rumopdeling i kontorlokalet eller frokostrummet. Lofthængte plader fungerer som en slags væg i rummet. Pladerne findes som heldækkende plader eller med et mønster, I kan kigge gennem.

Lydabsorbenter med støjdæmpende funktion

Lydabsorbenter findes i mange forskellige størrelser og former – også som gulvplade og som akustikvæg. Vores produkter er blevet gennemtestet professionelt, så vi kender akustikeffekten på hver akustikplade. Lydabsorbenter findes med forskellige tykkelse af lydtæt materiale. Hvis du vælger en akustikøsning, hvor lydabsorbenten er stofbeklædt, har det en betydning for den støjdæmpende effekt. Vi vejleder gratis i hvilken akustikløsning, der passer dig bedst. På den måde sikrer du dig, at du får den rigtige akustikløsning fra start. Lad os vejlede dig, og vi finder en løsning, der matcher dine indretningsbehov for lydabsorbenter til kontoret.