Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Stole

En god kontorstol er vigtig, når du sidder mange timer ved dit skrivebord. Det kan give mening af finde den helt rigtige skrivebordsstol med de rette indstillinger, så din siddestilling føles behagelig. Vi har et bredt sortiment af gode billige kontorstole og vejleder dig gerne i, hvilken stol der passer til dit kontormiljø.
Book et møde

Kontorstole – god siddekomfort på job

Hvad er en god kontorstol? – Der findes mange holdninger til, hvordan begrebet god kontorstol defineres. Det er smag og behag, hvordan siddekomfort føles. Man kan sagtens få en god siddekomfort på job for få midler. Ofte handler det om den rette siddeindstilling og den rette skrivebordshøjde. Sørger man for en god lændeholdning, når man sidder i stolen og ikke lader sig falde sammen, kan man selv medvirke til en endnu mere fornuftig arbejdsstilling. Kontorstolen kan kombineres med et billigt hæve sænkebord, en billig ståstøttestol eller få minutters arbejdspauser dagligt, hvor der laves lette gymnastikøvelser eller anden form for bevægelse i kontorlokalet.

Indret kontoret med billige kontorstole  

En billig kontorstol eller brugte kontorstole kan være en valgmulighed, når der søges efter kontorstole. Man kan altid undersøge, om der er mængderabat ved køb af flere kontorstole. Hos Møbler Til Kontor finder du et stort udvalg af billige kontorstole til arbejdsbrug. Vi har et bredt udvalg af skrivebordsstole, og vi finder nemt en, der matcher behovet til dit kontor.

Kontakt os, og bliv vejledt i alt fra gamerstol til almindelig justerbar kontorstol med armlæn. Du kan også booke et møde med os, eller du kan tilføje dine ønsker til ønskelisten, hvis du ønsker vejledning om specifikke kontorstole.