Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Hævesænkebord

Hæve sænkebordet er i dag det mest anvendte skrivebord, som firmaer vælger til deres kontormiljøer. Dette ses på grund af den ergonomiske arbejdstilling, som bordet giver. Vi har et bredt udvalgt af billige hæve sænkeborde af god kvalitet.
Book et møde

Hæve sænkebord - Vælg det kontorbord der passer dig

Hæve sænkebord er et populært kontorbord på de danske arbejdspladser. Det hjælper medarbejderen med at variere arbejdsstillinger i løbet af dagen. En del firmaer anskaffer sig et hæve sænkebord, som medarbejderne selv kan hæve, når de gerne vil arbejde stående ved deres kontorbord.
Denne type arbejdsbord er yderst funktionelt, da bordet automatisk hæves og sænkes, når du trykker på de elektriske knapper på bordet. Hæve sænke bordene findes med og uden mavebue.
Hæve sænkebordene findes i mange forskellige størrelser og materialer. Hvidt, sort og træ er de mest anvendte farver. Bordenes design og udseende skal gerne matche resten af kontorindretningen og størrelse på rummet.
Det er en god idé at rejse sig flere gange om dagen og arbejde stående ved sit hæve sænkebord. Det styrker kropsholdningen, sundhed og trivsel. Nogen vil påstå, at man kan tabe sig ved at arbejde stående ved sit kontorbord.
Kontakt os, og vi vejleder dig i at finde det hæve sænkebord, der matcher dig. Er der behov for en kontorstol, giver vi gerne et samlet tilbud.

 

 

 

 

Skab bedre arbejdsmiljø med hæve sænkeborde

Møbler og farver kan påvirke din arbejdstrivsel i det daglige. Vi er mange timer på job i løbet af et helt liv, og er du en af dem, der sidder meget foran PC skærmen, så kan du risikere arbejdsskader. Musearm, rygproblemer, hold i nakken osv..
Hvis du vælger et hæve sænkebord, sikrer du dig en god arbejdsstillling hele dagen. Når du hæver bordet, kan du få strukket kroppen og rørt dine muskler. Lav lidt bord gymnastik i løbet af dagen sammen med dine kolleger. Gør det til en daglig vane. Ved at indstille din kontorstol og dit hæve sænkebord rigtigt i forhold til din kropsbygning, undgår du nemmere skavanker, som skabes af dårlige arbejdsstillinger. Overvej, hvordan musen er placeret på skrivebordet, eller anvend ergonomiske musemåtter. Hos Møbler Til Kontor har vi samlet 60 års erfaring i møbelbranchen og besøger gerne jeres firma gratis, hvor vi sammen finder ud af, hvilket behov I har for kontorindretning og hæve sænkeborde. Kontakt os, og book et uforpligtende møde.