Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Skydelågeskabe

Skydelågeskabe på kontoret er et pladsbesparende møbel til kontoret. Lågerne fungerer lige som jalousiskabe, hvor lågerne skubbes til side. Indret kontoret med flere skabe med skydelåger for at optimere rumindretningen og opbevaringsløsningen.
Book et møde

Smart opbevaring på kontoret

Har du også svært ved at arbejde i rod? Du kender det måske: Du kan ikke sætte dig ned og slappe af med en god kop kaffe, hvis der er rod på bordet. Rod er tegn på noget ufærdigt – et udtryk for noget, der mangler at blive gjort. 

Et rodet kontor kan være med til at påvirke de ansattes koncentration negativt. Det er sværere for os at bevare koncentrationen, hvis vi skal arbejde under rodede forhold. Uorden kan forstyrre øjnene og minde en om uafklarede opgaver. Forestil dig fx at skulle arbejde med en bunke dokumenter på bordet foran dig – det vil med garanti stjæle noget af dit fokus. 

Med skydelågeskabe på kontoret kan I nemt få smart opbevaring, hvor I let og hurtigt kan gemme forstyrrende kontorelementer af vejen.  

Med smart og hensigtsmæssig opbevaring på kontoret kan I skabe de bedste forudsætninger for et koncentreret arbejdsmiljø, hvor de ansatte ikke forstyrres af rod 

Et rodet kontor kan desuden give et negativt indtryk til kunder, som besøger virksomheden. Det kan give indtrykket af et uprofessionelt kontor og skade virksomhedens image. Med skydelågeskabe kan I skabe et ryddeligt og minimalistisk kontor, hvor der er fokus på orden og opbevaring.  

Det giver både jer selv de bedste forudsætninger for et koncentreret arbejdsrum, samtidig med at give jeres kunder et positivt førstehåndsindtryk.  

Dét er noget af det, indretning kan gøre – og det er dét, vi brænder for at hjælpe virksomheder med. 

Opbevaring i et smart design

Hos Møbler Til Kontor har vi et bredt udvalg af mange forskellige skydelågeskabe i mange forskellige designs og materialer.  

Uanset hvilken størrelse jeres kontor har, eller hvilke krav I sætter til jeres indretning, så kan vi finde et skydelågeskab, der passer ind hos jer. Man behøves ikke at gå på kompromis med stil, selvom man fokuserer på funktionalitet. Hos Møbler Til Kontor ved vi, hvordan man indretter med fokus på begge dele.  

Vi har 60 års erfaring inden for møbelbranchen og bruger gerne vores mange års erfaring til at hjælpe jer med at indrette jeres kontor hensigtsmæssigt.  

Tøv endelig ikke med at kontakte os, og hør hvad vi kan gøre for jer.