Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Tilbehør til mødelokaler

Vi tilbyder mødelokale tilbehør til dig, som ønsker at fuldende looket i dit møderum. Det er detaljerne, der tæller, og måske du har behov for en ledningsskjuler eller andet funktionelt tilbehør til mødelokale? Så hjælper vi dig gerne.
Book et møde

Rummet, der skal udstråle professionalisme

Mødelokalet er et afgørende rum i organisationen. Det er her, de vigtige beslutninger bliver truffet og her, I skal agere allermest professionelt foran potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Det er derfor af største relevans, at mødelokalet afspejler professionalisme og ellers er indrettet hensigtsmæssigt med fokus på både komfort og funktionalitet. Det er selvfølgelig først og fremmest nødvendigt at indrette med stole og borde, men der er også meget tilbehør til mødelokalet, som kan være med til at skabe et positivt helhedsindtryk. Ikke bare af mødelokalet, men af jer som organisation.

Indret med det korrekte tilbehør til mødelokalet

Hos Møbler Til Kontor står vi klar til at hjælpe jer med at indrette jeres mødelokale. Når vi sammen skal finde ud af, hvilket tilbehør der passer ind i jeres mødelokale, så kan det være en god idé at gennemgå, hvordan I plejer at holde et møde.

Det kan fx være, at I oftest går analogt til værks og bruger tavler, når I skal foretage en præsentation. Det kan også være, at I hellere benytter jer af en teknisk tilgang med storskærm og projektor. Uanset hvordan I plejer at holde jeres møde, så kan vi finde tilbehør, der støtter op om jeres metode at præsentere på.

Tilbehør til mødelokaler kan også optræde i de helt små detaljer. Fx en ledningsskjuler eller andet funktionelt tilbehør, som sikrer et mere rent og minimalistisk udtryk? Det er generelt en god idé at holde et mødelokale nogenlunde simpelt – og helt nødvendigt: ordentligt – fordi uorden, fx i form af løse ledninger, kan fjerne fokus fra selve mødet. Derudover ser det desuden sjusket ud, hvilket kan have den ærgerlige konsekvens, at I som organisation bliver opfattet sjusket.

Uanset hvordan I ønsker at indrette jeres mødelokale, så står vi klar med professionel rådgivning og assistance – kontakt os allerede i dag.