Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Søjlebord

Søjleborde bruges tit på messestande, bordet kun har en fod og derfor er pladsbesparende. Nogle firmaer vælger at indrette venteværelser med flere søjlebordet, der står samlet.
Book et møde

Søjlebord - Indret praktisk med et funktionsdygtige søjleborde  

Søjleborde er især fordelagtige til miljøer med såkaldte aktivitetszoner, som skal opfordre medarbejdere til at interagere med hinanden. Søjleborde er gode til dette formål, fordi de i deres enkelte og lette design giver anledning til en uformel snak – eller endda et uformelt møde – over bordet. 

Placér for eksempel de høje søjleborde et strategisk sted i virksomheden, hvor medarbejdere let falder i snak med hinanden. Du kan også bruge søjleborde til at skabe et mere afslappet hyggehjørne. Søljebordene findes som høje og lave borde og er pladsbesparende. De skaber let en hyggelig og elegant siddeplads til medarbejdere, uden at det kræver et stort kontor. 

Søljeborde bruges desuden ofte i venteværelser, hvor det også ofte er en fordel, at de er pladsbesparende og kan flyttes let. Eller til en reception, hvor folk for det meste forbliver stående under hele arrangementet.

Ofte er bordene høje, så man kan stå oprejst ved bordet. Højbordene findes både som lette borde, hvis du har brug for et bord, der nemt kan transporteres eller som tungt fastmonteret arbejdsbord.

Søljebord til kontor, venteværelser og messestande

Ud over at et søjlebord er meget funktionsdygtigt, er det også æstetisk flot. Det har et enkelt og elegant udtryk, og der findes ikke det kontor, et søjlebord ikke passer ind i. 

Indret kontoret med et enkelt søljebord i hjørnet eller sammensæt flere borde. Borde der står samlet skaber et personligt udtryk og et godt fællesområde. Bordets lette udtryk og lille omrids gør, at der er mange muligheder for at indrette bordene efter organisatoriske behov.
Hos Møbler Til Kontor har vi et bredt sortiment af mange forskellige søjleborde. Bordene fås både som tunge arbejdsborde eller som et let møbel, der hurtigt skal kunne flyttes. 
Uanset hvordan I ønsker, jeres søljebord skal se ud eller, hvilken funktion det skal opfylde, så finder I jeres søjlebord hos Møbler Til Kontor.