Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Brugte hævesænkeborde

Brugte hæve sænkeborde er typisk skriveborde, der har været brugt som udstillingsmodeller eller er returvarer. Kvaliteten af vores hævesænkeborde er dog stadig god. Gør en god handel til fair priser med brugt kontorudstyr.
Book et møde

Få en god pris på hæve/sænke-borde

Hos Møbler Til Kontor får vi løbende mulighed for at sælge brugte hæve/sænke-borde af god kvalitet. Det betyder, at du kan få et hæve/sænke-bord til din arbejdsplads til en god pris, uden at det kan mærkes på kvaliteten af produktet.

Står du og mangler hæve/sænke-borde til kontoret? Hvorfor ikke starte med at kigge i vores udvalg af brugte hæve/sænke-borde, før du køber nyt? Vores stor udvalg sikrer dig en god chance for at finde et brugt hæve/sænke-bord, der passer til din stil. Vores sortiment af brugte møbler kommer blandt andet fra udstillingsmodeller, der ikke kan sælges til ny pris, men som stadig har en standard som ny, fordi de ikke har været udsat for brug på daglig basis. Derudover modtager vi møbler fra kontorer, der ønsker andre kontorløsninger. Vi bedømmer naturligvis altid møblets tilstand og sætter en fair pris herefter – vi har samlet over 60 års erfaring i møbelbranchen, så vi ved, hvad vi taler om.

Vi står naturligvis altid klar med at tilbyde professionel rådgivning og vejledning – så finder vi sammen en løsning, du er tilfreds med.

Hæve/Sænke-bordet: Den perfekte tilføjelse til kontorarbejdet

Hæve/sænke-bordet er et yderst populært møbel på kontoret og til andre stillesiddende jobs. Det kan være enormt belastende for kroppen at skulle sidde i samme stilling og arbejde i timevis. Det kan resultere i musearm, ryg- og nakkesmerter eller lignende. Der er ingen “korrekt” måde at sidde på – det vigtigste er, at man sørger for at få bevæget sig og skiftet arbejdsstilling i løbet af dagen.

Derfor investerer mange kontorer i hæve/sænke-bordet – så den ansatte kan rejse sig i løbet af dagen og fortsætte sit arbejde uden at skulle gå på kompromis med komfort eller risikere smerter. I vores erfarne møbeloptik er et hæve/sænke-bord faktisk nærmest uundværligt for den stillesiddende medarbejder – og så er det også hensigtsmæssigt for chefen, som sikrer sig den bedste arbejdskraft samtidig med at tage hånd om sine ansatte.

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 20 10 30 eller mail info@moeblertilkontor.dk  – så finder vi sammen ud af, om vi har et brugt hæve/sænke-bord på lager, som du kan få glæde af.