Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Billige hævesænkeborde

Leder du efter billige hævesænkeborde eller et skrivebord til skarp pris, så hold øje med vores tilbudsborde her på siden. Gør et kup på hævesænkeborde og andre kontorborde med og uden mavebue.
Book et møde

Find dit hævesænkebord på tilbud 

Vi har Danmarks største udvalg af kontormøbler i høj kvalitet og samlet 60 års erfaring inden for møbelbranchen. Du vil altid kunne finde det, du mangler til kontoret herinde, og vi hjælper også gerne med at rådgive om selve indretningen.
Udover at kunne præsentere et stort møbelsortiment og en god kundeservice, ønsker vi også at kunne forkæle vores kunder med gode tilbud. Få fx et billigt hævesænkebord her på siden, eller kig efter vores andre tilbudsvarer. 

Vi sænker dog kun prisen – kvaliteten forbliver den samme.  

Her på siden har vi samlet tilbud på udvalgte hævesænkeborde, så du får et let overblik over, hvad vi kan tilbyde dig. Så hvis du leder efter et billigt hævesænkebord, så husk at hold øje herinde, hvor vi jævnligt vil opdatere dig med nye tilbud på skrivebord. 
Kontakt os for at høre, hvad vi har på lager, eller tilføj de billige kontormøbler på ønskesedlen, og vi giver dig en samlet pris.

Få gode arbejdsvilkår med et hævesænkebord 

Det er belastende for din nakke og ryg at arbejde på kontor. Det er ikke godt for dig at sidde ned for mange timer ad gangen, specielt ikke ved et bord, der ikke er tilpasset din højde.
Med et hævesænkebord har du mulighed for at skræddersy bordindstillingerne, så de er komplet tilpasset dit behov. 
Men selvom man sidder godt ved sit bord, er det vigtigt at huske at rejse sig fra tid til anden. Hvis man helt glemmer at rejse sig, kan det forværre nakke- eller rygsmerter eller øge risikoen for overvægt, diabetes eller hjerte-kar-sygdomme. 

Arbejdstilsynet anbefaler, at folk der laver inaktivt arbejde sørger for at stå oprejst i løbet af arbejdsdagen, så man varierer mellem sidde- og ståpositioner. Et hævesænkebord passer derfor perfekt til kontorarbejdet, hvor man tilpasser indretningen, så den støtter op om gode arbejdsvilkår. 

Hvis du er på udkig efter et hævesænkebord, så finder du det til en skarp pris herinde! Husk at hold øje med vores tilbudsudvalg – vi bestræber os nemlig på jævnligt at finde nye, gode tilbud på hævesænkeborde til jer!