Vi prismatcher

60 år i møbelbranchen

Danskproducerede

Leasing og ratebetaling

Kantineborde

Et kantinebord kan både være et rektangulært bord eller et rundt bord. Kantinebordene til frokostrummet findes i mange forskellige former og farver med forskellige valg af bordben. Om du vælger flere små borde eller et cafebord, afhænger af frokostrummets størrelse og antal personer, der skal være plads til rundt om bordet. Hvis det kniber med pladsen i lokalet, så vælg et flip top bord, der kan tippes, når bordet ikke er i brug. Find dine næste kantineborde og kantinestole her hos os til en fair pris.
Book et møde

Hvordan finder man det rigtige kantinebord?

Når man skal finde det rigtige kantinebord, er der flere faktorer, der kommer i spil. For det første er det vigtigt, at man anskaffer et kantinebord, som nemt at rengøre. Det er fuldkomment essentielt, at der tages hensyn til hygiejne, når man skal købe møbler til et område, hvor der indtages mad.  

Derudover er det også vigtigt, at man husker på, at kantinen er opholdsrum for afslapning og opladning. Det er her, man opholder sig, når man skal lade batterierne op til at arbejde i flere timer. Der er mest hensigtsmæssigt at lade batterierne op i behagelige omgivelser – og dette kan det rette kantinebord bestemt bidrage til!  

Det er også i kantinen, at de ansatte mødes mellem forskellige afdelinger og tager en uformel snak. Kantinen er det rum, hvor sociale relationer dannes, og gode venskaber opstår. Et godt socialt liv på arbejdspladsen er en afgørende del af at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor de ansatte trives. 

Det kan faktisk være lige så vigtigt at have et behageligt sted at lade op som at have en god kontorstol. En hensigtsmæssig kontorindretning bør både fokusere på at skabe gode rammer for de ansatte under deres arbejdstimer – men bestemt også på at skabe behagelige rammer, når de skal holde pause. 

Find jeres kantinebord hos os!

Møbler kan være med til at give et rum et bestemt udtryk. En kantine skal ikke bare udstyres med møbler, der er behagelige at sidde i. Den skal også give de ansatte indtrykket af, at der her er plads til afslapning. Vores omgivelser påvirker os mere end vi umiddelbart lægger mærke til, men det er også noget, vi kan udnytte til vores fordel. 

Hos Møbler Til Kontor har vi over 60 års erfaring inden for møbelbranchen. Vi har hjulpet mange virksomheder med at finde de helt rigtige kantineborde – og vi hjælper også gerne dig! 

Uanset hvad I vælger at fokusere på, om det er hygiejne, design eller ergonomi, så kan vi finde et kantinebord, hvor alle tre krav fusionerer. 

Gå på opdagelse i vores bredde sortiment, og find det perfekte kantinebord.